مشاوره :

فروش کود کمپوست فله با قیمت مناسب

برای تشکیل یک خاک خوب هزاران سال زمان لازم است تا نیروهای طبیعی با کمک هم بتوانند خاک حاصلخیزی ایجاد کنند و اما با مصرف کمپوست طی ۵ تا ۱۰ سال خاک حاصلخیز می شود اضافه کردن کمپوست به خاک شرایط را برای فعالیت میکروارگانیسم‌ها، حشرات مفید و کرم‌ها فراهم می‌کند و به دنبال آن هوموس خاک نیز افزایش می‌یابد. کود کمپوست بخشی از چرخه بیولوژیکی زمین سبز است زمین از همین طریق توانسته به زندگی خود در طول میلیون‌ها  سال ادامه دهد گیاه پس از مرگ توسط موجودات ریز و حشرات تجزیه شده و شرایط را برای حیات گیاهان دیگر فراهم می‌کند کشاورزان نیز با الهام گرفتن از طبیعت قرن‌هاست که برای بهبود خاک از مواد آلی استفاده می‌کنند. امروزه نیز با پیشرفت بشر کمپوست می‌تواند حیات بخش زمین‌های کشاورزی در حال نابودی باشد.

کمپوست-کود بیو کمپوست

مواد اولیه کود کمپوست چیست؟

کمپوست براساس نوع مصرف و نوع مواد بکار رفته در آن، کاربردهای متفاوتی دارد. برخی از  کمپوست ها مثل کمپوست سلولوزی به دلیل سبک بودن بیشتر اصلاح کننده بافت خاک بوده و برای خاک های سنگین مناسب  است این نوع کمپوست از ضایعات چوب تولید می شود و از نظر عناصر غذایی  نسبت به دیگر کمپوست ها ضعیف تر است.

کود کمپوست گیاهی از بقایای گیاهی از قبیل بقایای محصولات کشاورزی و ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی  تولید می شود این نوع کمپوست از لحاظ عناصر غذایی کیفیت بالاتری نسبت به کمپوست سلولوزی دارد.

نوع دیگری از کود کمپوست از زباله های شهری تولید می شود  این نوع کمپوست از لحاظ عناصر غذایی غنی می باشد ولی به دلیل بالا بودن عناصر سمی و وجود ضایعات مختلف از قبیل خرد شیشه  و پلاستیک قابل استفاده در کشاورزی نمی باشد. قیمت کود کمپوست زباله شهری و کمپوست سلولوزی به دلیل  پایین بودن کیفیت و درصد عناصر غذایی کمتر از دیگر انواع کمپوست ها  می باشد.

کود کمپوست دامی از فضولات دامی گاو، گوسفند و مرغ تولید می شود و از لحاظ عناصر غذایی بسار غنی است.

کود کمپوست تولید شده در شرکت بهسازان ترکیبی از کود مرغی، گاوی و گیاهی است و فرایند تجزیه این مواد به وسیله کرم ایزینیا فتیدا (ورمی کمپوست) و EM (بیو کمپوست) صورت می گیرد. و محصول نهایی به صورت ترکیب ورمی کمپوست با بیوکمپوست است که هم از لحاظ عناصر غذایی غنی می باشد و هم به دلیل وزن سبک آن اصلاح کننده بافت خاک است. استفاده از این محصول می تواند بیشتر عناصر غذایی مورد نیاز گیاه را تامین کند و اصلاح کننده بافت خاک از لحاظ فیزیکی و شیمیایی است.

با خرید کود کمپوست بهسازان علاوه بر افزایش کیفیت و عملکرد، محصولی سالم با خاصیت انبارداری بالا تولید کنید.

نحوه تولید کود بیو کمپوست

کود کمپوست از تجزیه بقایای گیاهی، کود های دامی و مرغی تحت رطوبت، دمای مناسب و فعالیت میکرو ارگانیسم ها به دست می اید در خاک فرایند کمپوستینگ مواد آلی به صورت طبیعی صورت می گیرد. اما به دلیل اینکه حجم مواد آلی که هر ساله به خاک وارد می شود بسیار کم است و عمل کمپوستینگ در خاک به دلیل عدم وجود شرایط مساعد به کندی صورت می گیرد نمی تواند ماده آلی خاک را تامین کند به همین دلیل ضروری است که هر ساله برای افزایش ماده آلی خاک از کود کمپوست استفاده شود.

برای تجزیه سریعتر مواد آلی از EM  استفاده می شود EM  از ۱۲۰ نوع میکرو ارگانیسم مفید تولید شده است این موجودات ریز میکروسکوپی از مواد آلی تغذیه میکنند و در زمان فعالیت این میکرو ارگانیسم ها بایستی دما و رطوبت مناسب نیز تامین شود.

زمانی که میکرو ارگانیسم ها در حال تجزیه بقایای گیاهی و کود های دامی هستند دمای کود کمپوست افزایش یافته و به ۶۰ درجه سانتی گراد می رسد در این دما عوامل بیماریزا، تخم حشرات و بذر علف هرز از بین می رود و مواد آلی به ذرات ریزی تبدیل می شود که قابل جذب برای ریشه گیاهان هستند مدت زمان لازم برای این فرایند بسته به نوع مواد اولیه بین ۴۰ تا ۹۰ روز است.

کمپوست بخشی از چرخه بیولوژیکی زمین سبز است زمین از همین طریق توانسته به زندگی خود در طول میلیون‌ها  سال ادامه دهد گیاه پس از مرگ توسط موجودات ریز و حشرات تجزیه شده و شرایط را برای حیات گیاهان دیگر فراهم می‌کند کشاورزان نیز با الهام گرفتن از طبیعت قرن‌هاست که برای بهبود خاک از مواد آلی استفاده می‌کنند. امروزه نیز با پیشرفت بشر کمپوست می‌تواند حیات بخش زمین‌های کشاورزی در حال نابودی باشد.

نحوه تولید ورمی کمپوست

 ورمی کمپوست از تغذیه کرم ایزینیا فتیدا از مواد آلی به دست می آید. در فرایند تولید این محصول از دو روش پشته ای و مخزن استفاده می شود. در طول فرایند تولید بایستی میزان رطوبت مورد نیاز برای فعالیت کرم تامین شود و هر ۱۰ روز یکبار نیز هوادهی صورت گیرد. پس از عبور مواد آلی از دستگاه گوارش کرم تبدیل به کود ارگانیک می شود که غنی از عناصر غذایی است و درصورتی که فرایند تولید به خوبی صورت گیرد عاری از بذر علف هرز، عوامل بیماری زا و تخم حشرات است.

تاثیر کود کمپوست در خاک

مصرف کود کمپوست به صورت پیوسته طی چند سال میتواند حاصلخیزی خاک را بالا ببرد و این به دلیل افزایش مواد آلی در خاک است افزایش حاصلخیزی خاک می تواند هزینه های تولید را نیز به دلیل کاهش مصرف سموم و کود های شیمیایی کاهش دهد خاک غنی از مواد الی می تواند مقاومت گیاه به بیماریها و آفات را نیز افزایش دهد و در نهایت عملکرد و کیفیت محصول افزایش می یابد.

تاثیر کود کمپوست در ساختار خاک

کود کمپوست نقش مهمی در خاک ایفا می کند و حاوی کلیه عناصر غذایی مورد احتیاج گیاهان می باشند. مواد آلی در بهبود ساختمان خاک نیز موثر بوده و خاکهای با بافت سبک و  سنگین را اصلاح می کند. با افزایش مواد آلی جمعیت موجودات خاکزی افزایش یافته و از طریق مخلوط کردن خاک و ایجاد حفرات در خاک شرایط فیزیکی خاک را بهبود می بخشند و تخلخل خاک را نیز افزایش می دهند. افزایش تخلخل خاک می تواند نفوذ آب و هوا را در خاک افزایش دهد و شرایط یهتری را برای رشد ریشه و جذب عناصر غذایی فراهم کند.

خاک های سبک از نظر عناصر غذایی ضعیف هستند و ظرفیت نگهداری آب در آنها نسبت به خاک های سنگین کمتر است درصورت افزودن کود کمپوست به خاک های سبک ظرفیت نگهداری آب افزایش یافته و از نظر عناصر غذایی و فعالیت میکروارگانیسم های مفید خاک شرایط بهتری پیدا می کند. خرید کود کمپوست به طور مستمر و استفاده آن به عنوان کود پایه به زمین های کشاورزی میتواند باعث افزایش بهبود بافت خاک و افزایش حاصلخیزی آن شود.

تاثیر کود کمپوست در افزایش باوری خاک

کود کمپوست خاک را به یک محیطی مناسب برای فعالیت موجودات ریز خاک و حشرات مفید تبدیل می کند. زمانی که جمعیت و فعالیت موجودات خاکزی افزایش یابد در این حالت خاکی زنده و پویا داریم. افزایش مواد آلی و موجودات زنده در خاک شرایط ایده الی برای رشد ریشه فراهم می کند.

درصورتی که این فرایند هر ساله ادامه داشته باشد عناصر غذایی خاک افزایش یافته و ساختار بهبود می یابد. با افزایش ماده آلی خاک در خاکهای سبک و ضعیف جذب رطوبت و عناصر غذایی مورد نیاز گیاه افزایش می یابد و درخاک های سنگین نیز باعث کاهش چسبندگی خاک و افزایش تهویه آن می گردد.

کود کمپوست علاوه بر اصلاح ساختار خاک تامین کننده عناصر غذایی گیاه بوده و مصرف کود های شیمایی را کاهش می دهد. همین ویزگی باعث افزایش کیفیت محصول و افزایش بهروری می شود.

تولید محصول ارگانیک

بایستی در راستای شعار گیاه سالم، غذای سالم و انسان سالم با استفاده از روش های  مختلفی که باعث کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی می شود از قبیل مصرف کودهای آلی، کمپوست، ورمی کمپوست حاصلخیزی خاک را افزایش داده و با حداقل مصرف سموم و کودهای شیمیایی محصولی سالم تولید کنیم و سلامت خاک و آب و گیاه  را برای نسل‌های بعد حفظ کنیم.

کشاورزانی که تمایل به تولید محصول ارگانیک برای صادرات دارند می توانند با خرید کود کمپوست فله با قیمت مناسب  علاوه بر کاهش هزینه های تولید محصولی سالم به بازار عرضه کنند. کود های آلی به دلیل اینکه در تولید آنها از مواد شیمیایی استفاده نشده میتواند در کیفیت محصول و افزایش خاصبت انبار داری موثر باشد. مصرف کود های ارگانیک علاوه بر تولید محصول سالم می تواند به سلامت آّب، خاک و گیاه کمک کند.

کود کمپوست برای درختان

یکی از ضروری ترین کودهای مورد نیاز درختان ستفاده از کود های آلی است که علاوه بر نقش تغذیه به اصلاح خاک های شور و قلیایی کمک می کند استفاده از کود های ارگانیک کمپوست و ورمی کمپوست به صورت چالکود نقش مهمی در تغذیه باغات دارد چالکود درختان به دلیل اینکه کود در نزدیک ریشه قرار می گیرد جذب بسیار بالایی دارد و در حفظ رطوبت خاک موثر است.

کاشت گل-کود بیو کمپوست

کود کمپوست برای گردو

تغذیه درخت گردو یکی فاکتورهای مهمی است که در عملکرد و سفیدی مغز گردو تاثیر دارد. گردو یک درخت پتاسیم دوست است و در صورتی که پتاسیم به مقدار کافی در اختیار گردو قرار نگیرد مغز گردو سیاه می شود و گردها به خوبی درشت نمی شوند از طرفی پتاسیم برای جذب توسط ریشه گیاه به شرایط مرطوب نیاز دارد کود کمپوست مخصوص گردوعلاوه بر اینکه حاوی عنصر پتاسیم است رطوبت را در اطراف ریشه به خوبی حفظ می کند و باعث جذب بهتر پتاسیم توسط ریشه می گردد

زمانی که یک باغ تجاری گردو احداث می کنیم بایستی بهتر روش های تغذیهای را برای درخت گردو فراهم کنید خاک های سبک به دلیل اب شویی بالای عناصر غذایی خاک به مرور ضعیف می شود استفاده از کود های آلی مثل کمپوست گیاهی و دامی  در این نوع خاک ها شرایط را برای جذب بهتر عناصر غذایی فراهم می کند. درخت گردو در خاک های سبک با کمبود شدید عناصر غذایی خصوصا پتاسیم مواجه می شود. کمپود پتاسیم باعث کاهش مقاومت گردو به آفات و بیماری ها از جمله بیماری بلایت می شود استفاده از کود های ارگانیک گیاهی و دامی به بهبود کیفیت خاک کمک می کند و از فرسایش خاک نیز جلوگیری کند استفاده از گوگرد همزمان با مصرف کود کمپوست به صورت چالکود PH و شوری خاک را کاهش می دهد.

کود کمپوست برای پسته

اکثر پسته کاران  از کود مرغی و گیاهی برای باغات خود استفاده می کنند کود مرغی به دلیل EC بالایی که دارد به مرور باعث شور شدن خاک می شود علاوه بر این افزودن کود دامی و مرغی تازه به خاک باعث افزایش بیماری های قارچی می شود استفاده از کود دامی تازه همچنین باعث افزایش برخی از آفات مثل کرم سفید ریشه می شود

جایگزین کردن کود کمپوست یا ورمی کمپوست با کیفیت علاوه بر اصلاح فیزیکی خاک باعث افزایش عناصر غذایی در خاک می شود پسته یکی از درختانی است که به فسفر وبور بالایی نیاز دارد فسفر باعث افزایش قطر شاخه و در نتیجه افزایش پوند پسته می شود فسفر همچنین در افزایش گلدهی و تبدیل گل به میوه می گردد استفاده از کود کمپوست ترکیبی بهسازان به دلیل درصد فسفر بالایی که دارد باعث افزایش قطر شاخه و افزایش گلدهی می گردد.

کود کمپوست برای مرکبات

در چالکود مرکبات به همراه کود کمپوست و ورمی کمپوست می توان برخی از کود های شیمیایی که قابلیت تثبیت کمتری دارند مثل کود های پتاسه  و کود گوگرد را استفاده  کرد مصرف این نوع کود های آلی باعث افزایش نفوذ پذیری و سطح ریشه را در خاک افزایش می دهد و در نهایت باعث  رشد رویشی درختان مرکبات و افزایش عملکرد می شود.

باغ کود-کود بیو کمپوست

کود کمپوست برای نهال

بهترین زمان برای تغذیه ریشه نهال زمان کاشت است کود کمپوست برای نهال در زمان کاشت نهال مورد استفاده قرار می گیرد نهال در ابتدای رشد به یک بستر ایده ال نیاز دارد تا بتواند رشد خوبی د اشته باشد بعد از حفر گوده بسته به حجم گوده مقدار ۱۰ تا ۵۰ کیلو گرم می توانید از کود کمپوست استفاده کنید مقدار مورد نیاز حدود یک سوم خاک زیر ریشه است که بایستی کمپوست با خاک مخلوط شود و زیر ریشه قرار گیرد کود آلی کمپوست  علاوه بر حفظ رطوبت برای نهال باعث افزایش عناصر غذایی خاک می شود. استفاده از کود ارگانیک قبل از کاشت به دلیل اینکه کود در نزدیک ریشه قرار می گیرد بهترین فرصت برای تغذیه ریشه در چند سال اول رشد نهال است.

مقدار مصرف کود کمپوست فله

بخش زیادی از کودهای کمپوست تولید شده در ایران در بخش زراعت و باغات مصرف می‌شود. امروزه به دلیل اثرات مضر کودهای شیمیایی بر خاک، کود کمپوست می‌تواند جایگزین مناسبی برای تغذیه گیاه باشد. مقدار مصرف کود کمپوست بسته به نوع خاک و نوع کشت متفاوت می باشد.

زمین های زراعی

در زمین‌های زراعی بسته به حاصلخیزی خاک و همچنین بافت خاک در هر هکتار ۷ تا ۱۰ تن کود کمپوست مورد نیاز است. کود کمپوست بایستی قبل از شخم روی سطح خاک پاشید و با یک شخم عمیق در عمق ۱۰ تا ۳۰ سانتی متری خاک قرار گیرد.

باغات مثمر

در باغات نیز میزان مصرف کود کمپوست بر اساس سن درخت و همچنین کیفیت خاک توصیه می‌شود. میزان مصرف کود کمپوست در درختان بر اساس سن درخت محاسبه می شود و به ازای هر سال سن درخت ۲ تا ۴ کیلو نیاز است. در زمان کاشت نهال بسته به عمق گوده ۲۰ تا ۳۰ درصد حجم گوده را میتوان از کمپوست استفاده کرد. مقدار کمپوست مشخص شده بایستی با خاک گوده مخلوط شود.

گیاهان آپارتمانی

در زمان کاشت گیاهان زینتی یا تعویض خاک گلدان ۳۰ درصد حجم گلدان را کود کمپوست و مابقی را با خاک باغچه مخلوط کنید و گیاه خود را بکارید. در طول دوره رشد گیاهان زینتی می توانید مقدار ۱۰ تا ۵۰ گرم کمپوست بسته به حجم گلدان همراه با آبیاری در سطح گلدان بپاشید.

باغچه و سبزو صیفی

به ازای هر متر مربع ۲ تا ۴ کیلوگرم کود کمپوست یا ورمی کمپوست مورد نیاز است و بعد از مصرف با خاک سطحی مخلوط کنید در صیفی جات بسته به نوع خاک و آنالیز برای هر متر مربع ۲ تا ۴ کیلوگرم کود کمپوست مورد نیاز هست برای جذب سریع تر کمپوست و اثرگذاری بیشتر بایستی در عمق ۱۰ تا ۱۵ سانتی متری قرار گیرد.

نشا کاری و تکثیر

برای کاشت و تکثیر نشاء با ازای حجم هر سینی نشاء۲۰ درصد آن از کود کمپوست مابقی از کوکوپیت و پیت ماس استفاده شود نشاء بسیار حساس به آلودگی قارچی است حتماً قبل از خرید کود کمپوست از کیفیت آن مطمئن شود.

کاشت و برداشت

کاشت چمن و فضای سبز

برای کاشت چمن به ازای هر متر مربع ۲۰ تا ۴۰ کیلو کود کمپوست مورد نیاز است و به دلیل اینکه کود کمپوست فاقد بوی نامطبوع و بذر علف هرز است برای فضای سبز بسیار مناسب می باشد. برای احیای فضای سبز به ازای هر متر مربع دو کیلو کمپوست بایستی مصرف شود.

نحوه مصرف کود کمپوست در مزارع

مقدار کود کمپوست توصیه شده را میتوان قبل از شخم، بعد از شخم یا بعد از دیسک اول استفاده کرد کود کمپوست بعد از استفاده بلافاصله بایستی با خاک مخلوط شود و در عمق ۵ تا ۱۵ سانتی متری قرار بگیرد مخلوط کردن کود کمپوست برای حفظ رطوبت آن بسیار مهم است. به دلیل اینکه در کود بیو کمپوست میکرو ارگانیسم های فعال  وجود دارد حفظ رطوبت باعث زنده ماندن موجودات مفید شده و اثر گذاری کود بیوکمپوست را افزایش می دهد.

نحوه مصرف کود کمپوست در باغات

کود کمپوست در باغات به دو روش چالکود و کانال کود مصرف می شود در روش چالکود بسته به سن گیاه کود کمپوست در یک سوم انتهایی سایه انداز و بسته به سن درخت و عمق ریشه در عمق ۵ تا ۵۰ سانتی متر قرار گیرد عمق چاله بایستی به اندازه ای باشد که به ریشه درخت آسیب جدی وارد نشود. محل دقیق کود بایستی نزدیک سطح ریشه باشد.  تعداد چاله نیز با افزایش سن درخت  افزایش می یابد. براب درخت دو ساله دو چاله کافی است و درختان ۱۰ ساله حداقل پنج چاله بایستی حفر شود. چاله های حفر شده در سیستم غرقابی بایستی حتما در مسیر جریان  آب باشند و در سیستم قطره ای هم در زیر قطره چکان ها قرار گیرد. در سیستم زیر سطحی کود کمپوست بایستی در محل شعاع رطوبتی  قرار گیرد. در روش کانالکود هماننده روش چالکود مقدار کود توصیه شده در داخل کانل هایی به عمق ۵ تا ۵۰ سانتی متر قرار می گیرد کانلها بایستی در یک سوم انتهایی سایه انداز و در دو طرف درخت حفر شود. محل قرارگیری کانال ها بایستی حتما در مسیر جریان آب آبیاری یا در زیر سیستم قطره ای باشد.  در زمان حفر چاله یا کانال در صورتی که سطح ریشه مشخص باشد در فصل زمستان دمای پایین ممکن است به ریشه ها آسیب برساند به همین علت لازم است بلافاصله پس از حفر چاله یا کانال کمپوست را داخل آن قرار دهید و روی سطح کمپوست را با خاک بپوشانید تا ریشه دچار سرمازدگی نشود.

اثر کود کمپوست بر شوری خاک

استفاده از کود کمپوست برای اصلاح خاک های شور و قلیایی میتوان به عنوان یک روش مناسب و بسیار ارزان قیمت نسبت به دیگر روشها یاد کرد. کود کمپوست به دلیل اینکه شرایط را برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم میکند و همچنین عناصر مورد نیاز گیاه را تامین میکند باعث افزایش رشد گیاهان در خاکهای شور می گردد. 

ردیف

موارد مصرف

مقدار مصرف

زمان مصرف

۱

گیاهان زراعی

۷-۱۵ تن در هکتار

قبل از کاشت

۲

درختان

به ازای هر سال سن ۲ تا ۴ کیلو

قبل از شروع رشد رویشی

۳

کاشت نهال

هر متر مکعب خاک گوده ۵۰ تا ۱۰۰ کیلو

قبل از کاشت

۴

سبزی

۲ تا ۴ کیلو در متر مربع

قبل از کشت

۵

صیفی جات

هر هکتار ۱۰ تن

قبل از کاشت

۶

گیاهان آپارتمانی

۳۰ درصد حجم گلدان

زمان کاشت گل

۷

کاشت چمن

هر متر مربع ۲۰ تا ۴۰ کیلو

قبل کاشت

۸

احیای فضای سبز

هر متر مربع ۳ کیلو

اوایل فصل رشد

مشخصات ظاهری کود کمپوست باکیفیت

  کشاورزان در زمان خرید کود کمپوست بایستی شناخت کافی از مشخصات ظاهری کود کمپوست داشته باشند تا بتواند کمپوستی باکیفیت خریداری کنند. در تولید کمپوست درجه یک بایستی برخی استاندارد های ظاهری مثل رطوبت، رنگ، بو و اندازه ذرات رعایت شده باشد. کمپوست استاندار رطوبتی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد دارد و ذرات آن کمتر از یک سانتی متر است. زمانی که عملیات کمپوستینگ به خوبی صورت گرفته باشد کمپوست تولید شده فاقد بوی بد است و رنگ تیره ای دارد.  

قیمت فروش کود کمپوست فله

شرکت بهسازان یکی از بزرگترین تولید کننده گان کودهای آلی در ایران می‌باشد. تمامی محصولات این شرکت به دلیل استفاده از نیروهای مجرب و کارآزموده و رعایت استاندارد ها در فرایند تولید و همچنین به دلیل قرار گرفتن در موقعیتی عالی و تامین مواد اولیه باکیفیت،  از قیمت مناسب و کیفیت بالایی برخوردار است. کود های آلی این شرکت شامل بیوکمپوست گیاهی، بیوکمپوست دامی گیاهی، و ترکیب ورمی کمپوست و بیوکمپوست می باشد و مناسب انواع گیاهان زراعی، باغی، گلخانه، سبزی و صیفی، فضای سبز و گیاهان زینتی می باشد و بسته به نوع کمپوست قیمت های متفاوتی دارد. جهت دریافت مشاوره و اطلاع از قیمت فروش کود کمپوست فله و بسته بندی می توانید با ما تماس بگیرید.

تفاوت قیمت فروش کود کمپوست فله و بسته بندی

  کود کمپوست فله از لحاظ کیفیت تفاوتی با کود کمپوست بسته بندی ندارد ولی به دلیل هزینه های بسته بندی کود کمپوست بسته بندی قیمت بالاتری دارد فروش کود کمپوست بسته بندی شرکت بهسازان در بسته های ۵ و ۲۵ کیلویی عرضه می گردد. ارتباط با مدیر فروش: جهت اطلاع از قیمت کود کمپوست فله و بسته بندی دریافت مشاوره با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

 تلفن تماس: مهندس حسن بیگی ۰۹۱۷۳۵۲۳۸۷۱

سبد خرید
فروشگاه
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من