کود مرغی کمپوست شده بهسازان مناسب باغات پسته، مرکبات، صیفی جات، فضای سبز و کشت گلخانه ای است.
میزان عناصر غذایی موجود در کود مرغی به ترکیب غذایی، گوشتی یا تخم گذار و به نوع ماده ای که برای بستر مرغ استفاده می شود بستگی دارد. آنالیز کود مرغ نشان می دهد که در هر تن کود مرغ ۱۸ کیلو گرم مواد نیتروژنی ۲۵ کیلوگرم فسفات و ۳۳ کیلوگرم پتاس وجود دارد.
موارد مصرف کود مرغ در کشاورزی
بخش زیادی از کود مرغ تولید شده در ایران به مصرف کشاورزی می رسد. کود مرغ در باغات پسته و به صورت ترکیبی با کود های دامی در مرکبات، و درختان سردسیری استفاده می شود. اغلب کشاورزان از کود مرغ در صیفی جات نیز استفاده می کنند و در ترکیب با دیگر کود های حیوانی در فضای سبز نیز کاربرد دارد. کود مرغی به دلیل اینکه غنی از عناصر غذایی است در اغلب محصولات کشاورزی استفاده می شود و در صورت فراوری آن می تواند جایگزین مناسبی برای کود های شیمایی باشد.
مقدار مصرف کود مرغی کمپوست شده
میزان مصرف کود مرغ بر اساس آنالیز خاک، بافت خاک و سن درخت توصیه می شود. خاک های سبک و فقیر میزان بیشتری کود نیاز دارند. سن درخت هم یک از عوامل مهم تعیین کننده میزان مصرف کود است. مقدار مصرف کود مرغی در زمان کاشت نهال نیز بسته به حجم خاک برداری دارد.
نحوه مصرف کود مرغی فراوری شده
در باغات بایستی کود مرغی فراوری شده را در یک سوم انتهایی سایه انداز گیاه به صورت چال کود یا کانال کود استفاده کنید. عمق کانال یا چاله های حفر شده بایستی ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر باشد باید توجه داشته باشید محل قرار گیری کود حتماً در مسیر جریان آب باشد.
در مزارع نیز بسته به نوع کشت متفاوت است در کشتهای جوی و پشته ای کود در کف جوی قرار می گیرد و در کشت ردیفی یا کرتی قبل از دیسک در تمام سطح مزرعه با استفاده از کود پاش دامی پاشیده می شود.
مزایای استفاده از کود مرغی
- تامین ازت، فسفر و پتاس مورد نیاز گیاه
- افزایش قابیلت دسترسی ریشه گیاه به عناصر غذایی آهن، روی، منگنز و ……
- افزایش ماده آلی خاک
- اصلاح فیزیکی خاک
- افزایش تهویه خاک
- افزایش ظرفیت نگهداری آب
- افزایش جمعیت و فعالیت میکرو ارگانیسم ها در خاک
- کاهش مصرف کود های شیمیایی
معایب استفاده از کود مرغ تازه
ایران رتبه هفتم تولید مرغ در جهان را دارد که به تبع آن حجم عظیمی کود مرغ در مرغداری های تولید می شود . در صورتی که برای مصرف آن فکری نشود مشکلات زیست محیطی زیادی ایجاد خواهد کرد کود مرغ به دلیل اینکه EC بالایی دارد در صورتی که قبل از مصرف به خوبی فراوری نشود EC خاک افزایش می یابد و به مرور خاک شور می شود. از طرفی در صورت مصرف کود تازه گاز آمونیاک در اطراف ریشه افزایش می یابد و باعث آسیب زدن به ریشه گیاه می شود.
عوامل بیماری زا مختلف مثل اکلای، ویروس آنفلوانزا، سالمونلا، و انگل ها همراه با مدفوع از بدن حیوانات خارج می شود در کود به وفور وجود دارد برای جلوگیری از تکثیر بیماری ها فراوری کود مرغ ضروری می باشد از طرفی کود مرغی تازه شرایط مساعدی برای رشد عوامل بیماریزای قارچی فراهم می کند و در صورت استفاده از کود مرغی فراوری نشده گیاه دچار بیماری می شود.
مزایای استفاده از کود مرغی کمپوست شده بهسازان
شرکت بهسازان برای جلوگیری از کاهش خسارت کود مرغ تازه به باغات و مزارع با تهویه مناسب و تنظیم دما رطوبت جمعیت و فعالیت میکروارگانیسم های هوازی و غیر هوازی را افزایش می دهد در نتیجه عوامل بیماریزای موجود در کود مرغ در اثر فعالیت میکرو ارگانیسم ها از بین رفته و خسارت ناشی از گاز آمونیاک به حداقل می رسد.
شیوه ای که شرکت بهسازان در فراوری کود مرغ استفاده می کند باعث می شود میزان اسید لاکتیک افزایش یافته و درنتیجه PH آن نیز تنظیم شود در این حالت عناصر غذایی به راحتی حفظ می شود و به مرور در اختیار گیاه قرار می گیرد.
کود مرغی کمپوست شده بهسازان به دلیل اینکه در اثر فعالیت میکرو ارگانیسم ها کاملاً تجزیه شده است بلافاصله پس از استفاده جذب گیاه می شود و همین موضوع میتواند به رشد سریع ریشه و اندام های در ابتدای فصل رشد کمک کند.
کود های تازه دامی و مرغی رطوبت بالایی دارند. میزان رطوبت برای کشاورز بسیار مهم می باشد و در صورتی که کود خریداری شده رطوبت بالایی داشته باشد کشاورز متحمل ضرر خواهد شد. کود مرغی کمپوست شده بهسازان رطوبت استانداردی دارد
جهت خرید کود مرغی کمپوست شده و دریافت مشاوره با شماره ای زیر تماس بگیرید.
تلفن: ۰۹۱۷۹۱۶۶۰۱۸
: ۰۹۱۷۳۵۲۳۸۷۱
سلام لطفا قیمت و نحوه ارسال را مرقوم فرمایید
جهت اطلاع از قیمت محصولات لطفا تماس بگیرید
خیلی ممنونم از اینکه بذر هندوانه های هیبریدی رو برای بنده با بهترین بسته بندی ارسال کردید. از تیم ارگانیک اگری سپاسگذارم.