بذر یونجه | در این مقاله بهسازان کشت میخواهم فواید اصلی دانه های ارگانیک ۱ یونجه را که ثابت شدهاند و چند فواید نظری سلامتی را با شما به اشتراک بگذارم. یونجه و بذر خیار برای اولین بار در حدود ۶ هزار سال پیش در سراسر کشور ایران مورد استفاده قرار گرفت. سپس شروع به مهاجرت به سرتاسر جهان کرد و معمولاً برای تغذیه دام هایی مانند اسب و گاو استفاده می شد.
تاریخ | ۱۴۰۲.۰۲.۰۶ |
---|---|
عنوان | ۲ راه بزرگ که می تواند برای کسی مفید باشد! |
نویسنده | sir vahid ebrahimi |
دپارتمان | اوج شید |
تعداد کلمات | ۸۵۰ |
زمان خوانش | ۰۰:۰۸:۵۰ |
آنچه در این مقاله از نظر شما خواهد گذشت
برخی آن را پدر گیاهان می نامند. | بذریونجه
یونجه بعدی به سطح کلسترول افراد کمک می کند. | بذرخیار
متاسفانه دیگر فواید بذریونجه واقعا حدس و گمان است.
نتیجه گرایی برای همه فواید اصلی یونجه | بذرخیار
سوالات متداول در خصوص و با مضمون بذریونجه
گالری تصاویر
دانه های ارگانیک ۱ | برخی آن را پدر گیاهان می نامند.
دانه های ارگانیک ۲ | فواید اصلی یونجه
برخی آن را پدر گیاهان می نامند. | بذر یونجه
شاید به این دلیل است که ریشه های بذر یونجه می توانند تا ۳۰ فوت در زمین رشد کنند و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی باشند. این ما را به اولین فایده می رساند و آن این است که دارای مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی است. این ویتامین ها همچنین آنتی اکسیدان هایی را فراهم می کنند که به دلایل مختلفی مفید هستند.
دانه های ارگانیک ۱ | برخی آن را پدر گیاهان می نامند.
دنهام هارمن این نظریه را ایجاد کرد که رادیکال های آزاد به سلامت آسیب می رسانند و زمانی که فرد آنتی اکسیدان بیشتری مصرف کند از این آسیب جلوگیری می کند. رادیکال های آزاد بذر خیار بهسازان کشت می توانند باعث پیری. چین و چروک. اندام های آسیب دیده و شاید حتی سرطان شوند.
یونجه بعدی به سطح کلسترول افراد کمک می کند. | بذر خیار
مطالعه ای در سال ۱۹۸۷ در آترواسکلروز برای بذر یونجه منتشر شد که شامل ۱۵ نفر با سطح کلسترول خون بالا بود. به مدت ۲ ماه سه بار در روز ۴۰ گرم دانه یونجه به آنها داده شد. نتیجه این بود که سطح کلسترول حدود ۱۷٪ کاهش یافت و کلسترول LDL. که شریان ها را مسدود می کند. حدود ۱۸٪ کاهش یافت.
آنچه واقعا جالب است این است که بیماران با قطع مصرف دانه های ارگانیک ۲ یونجه تحت نظر قرار گرفتند و سطح کلسترول آنها افزایش یافت. دلیل اینکه کلسترول بسیار مهم است این است که نقش مهمی در بیماری قلبی دارد. که دلیل شماره ۱ مرگ است. همچنین. اگر فردی کلسترول LDL بیش از حد داشته باشد. بذر خیار بهسازان کشت جریان خون را مهار میکند و این بر اندامهایی که به آن خون نیاز دارند تأثیر منفی میگذارد.
متاسفانه دیگر فواید بذر یونجه واقعا حدس و گمان است.
برخی از فولکلورها وجود دارد که می تواند به سیستم گوارش کمک کند. اما هیچ مطالعه بالینی برای بذر یونجه وجود ندارد که ثابت کند که می تواند. همچنین برخی شایعات وجود دارد مبنی بر اینکه ممکن است به سطح قند خون. آرتریت. سیستم ادراری و آسم کمک کند. اما شواهد محکمی وجود ندارد که بتواند کمک کند. شاید در مطالعات علمی آتی ثابت شود که بذر خیار organic-agri می تواند فواید بیشتری داشته باشد و این امر خوبی باشد.
نتیجه گرایی برای همه فواید اصلی یونجه | بذر خیار
بذر یونجه organic-agri حاوی مقدار زیادی ویتامین و آنتی اکسیدان است. این آنتی اکسیدان ها می توانند از آسیب رادیکال های آزاد به اندام ها. سلول های پوستی جلوگیری کنند که ممکن است از سرطان جلوگیری کند و فرد را قادر به عمر طولانی تر کند. همچنین شواهدی وجود دارد که مصرف این گیاه می تواند سطح کلسترول و کلسترول LDL را کاهش دهد که جریان خون را بهبود می بخشد و از بیماری قلبی جلوگیری می کند.
دانه های ارگانیک ۲ | فواید اصلی یونجه
سوالات متداول در خصوص و با مضمون بذر یونجه
۰۱ اگر خیلی زود بذر خیار را بکارید چه اتفاقی می افتد؟
کاشت خیلی زود در دماهای سردتر می تواند باعث توقف رشد. پژمردگی. حفره شدن سطحی. نکروز شاخ و برگ و افزایش حساسیت به بیماری شود. دمای پایین خاک می تواند رشد گیاه را متوقف کند و از رشد ریشه جلوگیری کند. اکثر صیفی جات دوست دارند دمای خاک بین ۵۵ تا ۶۵ درجه باشد.
۰۲ چرا ذخیره بذر خیار organic-agri غیرقانونی است؟
کشاورزانی که بذرهای اصلاح شده ژنتیکی (GM یا GMO) را انتخاب می کنند. قراردادی را امضا می کنند مبنی بر اینکه بذر خود را برای رشد سال آینده ذخیره نخواهند کرد. بذر GMO تحت قوانین مالکیت معنوی محافظت می شود. ذخیره این بذر برای کاشت مجدد در سال آینده نقض یک قرارداد است و طبق قانون مالکیت معنوی غیرقانونی است.
۰۳ بعد از مصرف پروبیوتیک بذر چه مدت باید منتظر غذا خوردن باشم؟
پروبیوتیک ها زمانی موثر هستند که با معده خالی مصرف شوند. مصرف پروبیوتیک ها حداقل ۳۰ دقیقه قبل از غذا زمان ورود باکتری های خوب به روده را کاهش می دهد.