بذر خیار | مرگ و میر گیاه در مرحله بذر بهسازان کشت تا دانه های ارگانیک ۱ بیشترین میزان را دارد. هر دانه در واقع ساختاری است که گیاه یا جنین بچه را تجسم می دهد و از آن محافظت می کند. به علاوه مقدار معینی غذا برای جابجایی آن در مراحل اولیه جوانه زنی و رشد. لحظه ای که یک دانه از انیمیشن معلق خود بیدار می شود و شروع به رشد می کند. نه تنها در برابر حشرات. پرندگان و جانوران. بلکه در برابر شرایط موجود در محیط آن آسیب پذیر می شود.
تاریخ | ۱۴۰۲.۰۱.۲۸ |
---|---|
عنوان | بذر خیار | ۰۷ نکته برای جوانه زنی بذرها و شرایط مناسب رشد! |
نویسنده | sir vahid ebrahimi |
دپارتمان | اوج شید |
تعداد کلمات | ۱۴۰۰ |
زمان خوانش | ۰۰:۱۴:۰۰ |
اگرچه ویژگیهای ارثی گیاه قبلاً در بذر ثابت شده است. سلامتی. بنیه و ساختار آن به شدت تحت تأثیر جوانهزنی و رشد آن از بذر تا گیاهچه قرار میگیرد. گیاهان قوی تر. شکوفاتر و موفق تر از دانه هایی به دست می آیند که به سرعت جوانه می زنند و بدون کنترل رشد می کنند. وظیفه باغبان در زمان کاشت بذر کدو این است که آنهایی را ایجاد کند که برای جوانه زنی آماده بیشتر مساعد هستند.
آنچه در این مقاله از نظر شما خواهد گذشت
اکثر بذر خیار که به طور فعال در حال رشد هستند.
بذر کدو کاشته شده در خاک خشک. در آب و هوای خشک.
سومین مورد ضروری برای جوانه زنی بذر خیار که گرما است.
سرعت عمل بیوشیمیایی که در جوانه زنی بذر کدو دخیل است.
سرعت جوانه زنی بذر خیار. تاریخ بلوغ را تعیین می کند.
شیب مکانی که بذر کدو کاشته میشوند در جذب رطوبت تأثیر می گذارد.
نتیجه گرایی دانههای بزرگتر عمق بیشتری را نسبت به دانههای نرم تحمل کنند.
سوالات متداول و در خصوص و با مضمون انواع بذرها
گالری تصاویر
دانه های ارگانیک ۱ | به طور فعال در حال رشد هستند
دانه های ارگانیک ۲ | دانههای بزرگتر عمق بیشتر نسبت به دانههای نرم
اکثر بذر خیار که به طور فعال در حال رشد هستند
حدود ۹۰ درصد وزن خود را آب دارند. دانه ها فقط حدود ۱۰ درصد وزن خود را آب دارند. بنابراین رطوبت برای جوانه زنی ضروری است تا تغییرات بیوشیمیایی لازم را که فقط در محلول ادامه می دهند. منتقل کند. سرعت جوانه زدن بذر کدو بهسازان کشت تا حد زیادی تحت تأثیر رطوبت خاک است.
دانه های ارگانیک ۱ | به طور فعال در حال رشد هستند
بذر کدو کاشته شده در خاک خشک. در آب و هوای خشک.
ممکن است بذر خیار برای چندین روز در خواب بمانند. هر پوشش دانه به طور مشروط با یک سوراخ کوچک که رطوبت و اکسیژن را می پذیرد سوراخ می شود. دانه ها بدون اکسیژن جوانه نمی زنند. زیرا گاز برای واکنش شیمیایی لازم است که انرژی را برای رشد آزاد می کند. بذرهای بهسازان کشت علف های هرز که مدت طولانی در خاک مدفون شده اند. زمانی که در سطوح هوادهی شده قرار می گیرند. جوانه می زنند تا باغبان را آزار دهند و گیج کنند. به ویژه زمانی که آنها علف های هرز هستند که او قبلاً به ندرت در دانه های ارگانیک ۲ باغ خود دیده است.
سومین مورد ضروری برای جوانه زنی بذر خیار که گرما است.
در خاک مرطوب در دمای پایین کاشته می شوند در معرض پوسیدگی هستند. دانه ها به خودی خود. در حالی که خواب هستند. می توانند تغییرات شگفت انگیز دما را تحمل کنند. بذرهای خشک بدون آسیب در برابر دمای آب در حال جوش مقاومت می کنند و انواع بذرها در دمای ۳۰۰ تا ۴۵۰ درجه فارنهایت یخبندان یا غوطه ور در هوای مایع بدون آسیب به قدرت جوانه زنی بذر کدو organic-agri نگهداری می شوند.
سرعت عمل بیوشیمیایی که در جوانه زنی بذر کدو دخیل است.
زمانی که بذر خیار در گرمای مناسب کاشته می شوند. بسیار تسریع می شود. زمانی که جنین شروع به هم زدن می کند. بیشترین حساسیت خود یعنی حساسیت گیاه را نسبت به دما پیدا می کند. بذرهایی که در اوایل فوریه یا مارس در خارج از درب کاشته می شوند. اغلب نسبت به بذرهایی که دو هفته یا بیشتر دیرتر کاشته می شوند. سود کمی نشان می دهند. سرعت در جوانه زنی کند می شود و به خودی خود مزیت کمی در کاشت زودرس دارد.
سرعت جوانه زنی بذر خیار. تاریخ بلوغ را تعیین می کند.
هر چه دانه organic-agri شروع بهتری داشته باشد. ممکن است گیاه ریزتر شود. زمان کاشت با توجه به آب و هوا بیشتر از تقویم یا راهنمای باغبانی سنجیده می شود. افزایش دما دیرتر می رسد و زودتر می رود. هر چه به قطب ها یا آسمان ها نزدیک تر می شویم. زمان کاشت نوع خاصی از بذر تا حد زیادی به اصل و نسب و محل بومی آن مربوط می شود.
دانه های دونده از مکزیک می آیند. بنابراین. در مناطق معتدل. پس از رفع خطر سرمازدگی. باید در اواخر بهار کاشته شوند. در جوانه زدن بذر کدو. بوته و درخت باید توجه بیشتری به زیستگاه بومی گیاهان شود. تجربه و تجربه باید باغبان را در بسیاری از موارد راهنمایی کند. بسیاری از جذابیت هنر او در آنجا نهفته است.
شیب مکانی که بذر کدو کاشته میشوند در جذب رطوبت تأثیر می گذارد.
هر چه دانه ریزتر باشد. بستر بذر خیار باید بیشتر پودر شود. حداقل سی روز قبل از کاشت. بستر بذر باید حفر شود و اجازه داده شود تا ته نشین شود و تحکیم شود. هوازدگی زمستانی باعث ایجاد خاک سطحی می شود که می توان آن را به سرعت کار کرد و به یک بستر صاف تبدیل کرد. بذرهایی که در خاکی که اخیراً تبدیل شده اند کاشته می شوند.
می توانند در زیر عمق جوانه زنی همراه با ذرات خاک با ته نشین شدن زمین شسته شوند. آنها همچنین باید با رقابت علف های هرزی که با حفاری به سطح می آیند و در کنار آن جوانه می زنند. روبرو شوند. عمق کاشت بذرها بر دسترسی آنها به اکسیژن و همچنین رطوبت تأثیر می گذارد. یک قانون صحیح این است که در عمقی دو برابر قطر آنها بکارید.
نتیجه گرایی دانههای بزرگتر عمق بیشتری را نسبت به دانههای نرم تحمل کنند.
دانههای بزرگتر. مانند نخود و لوبیا. با پوششهای سخت و سفت. میتوانند عمق بیشتری را نسبت به دانههای با پوست نرم نرم مانند بذر خیار organic-agri تحمل کنند. سفت کردن دانه ها را در تماس با ذرات خاک قرار می دهد. اما نباید زیاده روی کرد. انرژی و نیرویی که یک دانه باید در جستجوی نور از آن استفاده کند. با موفقیت آن در جوانه زنی و ظهور به عنوان یک گیاه ارتباط زیادی دارد.
خاک ریز که روی بذرها الک شده است به حالت کیک و پوسته پوسته شدن می رود و باید توسط اولین برگ های در حال ظهور به عقب رانده شود. الک کردن شن و ماسه درشت دانه ضرر کمتری دارد و منجر به درصد جوانه زنی بیشتری می شود. بافت خاک بر فضای منافذ بذر کدو تأثیر دارد که بر میزان رطوبت و هوادهی خاک تأثیر می گذارد.
دانه های ارگانیک ۲ | دانههای بزرگتر عمق بیشتر نسبت به دانههای نرم
سوالات متداول و در خصوص و با مضمون انواع بذرها
۰۱ با قطع مصرف پروبیوتیک دانه چه اتفاقی می افتد؟
اگر مصرف آنها را متوقف کنید. باکتری های روده شما احتمالاً ظرف یک تا سه هفته به شرایط قبل از مصرف مکمل باز می گردند. ممکن است بتوانید با «تغذیه باکتریهای سالم» تغییرات طولانیتری داشته باشید. مانند همه موجودات زنده. باکتری ها برای زنده ماندن به غذا نیاز دارند
۰۲ چگونه بفهمم پروبیوتیک بذر کار می کند؟
نشانه هایی که پروبیوتیک های شما کار می کنند
اغلب. اولین و فوری ترین تغییری که افراد متوجه می شوند. بهبود هضم است. باکتری های پروبیوتیک برای متعادل کردن فلور روده شما کار می کنند. که می تواند به سرعت مواردی مانند دفعات و منظم حرکات روده شما را بهبود بخشد و نفخ یا گاز را کاهش دهد.
۰۳ آیا دانه واقعا یک پروبیوتیک خوب است؟
تحقیقات بالینی و آزمایشات دیگری انجام شده است که نشان می دهد کپسول پروبیوتیک مناسب تا چه حد می تواند تفاوت ایجاد کند. سلامت بذر پروبیوتیکی را ارائه میکند که برای سلامت دستگاه گوارش و موارد دیگر بسیار مفید است. ۱۸ ژوئیه ۲۰۲۲