بذر

بذر و آموزش #۸ مرحله برای نگهداری دانه ذرت در بهسازان کشت

بذر - بذر ذرت

بذر و آموزش هایی که برای تازه کارها در اینجا قرار داده ایم، می تواند کمک بسیاری به آنها بکند. یکی از محصولاتی که برای مبتدیان عالی است ذرت است. اگر ذرت شیرین، ذرت آردی، ذرت تخمه ای یا ذرت بو داده می کارید، پرورش دانه ذرت ساده است! این گیاه یک ساله با رشد آسان است و دانه های بزرگ آن به راحتی قابل پردازش و نگهداری هستند.

فهرست مطالب قابل مطالعه :

انتخاب دانه ی گیاه یک تنوع برای تازه کار ها است!

باغ خود را برای ذخیره دانه ذرت برنامه ریزی کنید

بهترین گیاهان موجود در مزرعه خود را انتخاب کنید!

اجازه دهید بذر ذرت شما کاملا رشد کند و بالغ شود

نکته هایی برای برداشت کردن دانه های خود که باید رعایت شود

ذرت های خود را خشک کنید تا برداشت بهتری داشته باشید!

دانه های خود را با دقت و با توجه به نکات پردازش کنید

دانه های ذرت خود را ذخیره کنید برای واریته سال آینده

نکاتی برای ذخیره، آزمایش و جوانه زنی دانه بیاموزید.

کشت ذرت شیرین و انواع دستورالعمل های جداسازی آنها

آشنایی با انواع ذرت های شیرین برای کاشت و پرورش

انواع دانه ذرت معمولی و شناخت خاصیت و ویژگی های آنها

انواع دانه ذرت تقویت شده با شکر (se و se+).

نتیجه گیری در رابطه با کاشت و پرورش دانه ذرت

گالری تصاویر

دانه ۱کاشت دانه ذرت

دانه ۲برداشت دانه ذرت

دانه ۳ذخیره دانه ذرت

انتخاب دانه ی گیاه یک تنوع برای تازه کار ها است!

هنگام انتخاب یک نوع ذرت، چه ذرت شیرین یا ذرت آردی را بکارید. اینها دانه ۱ هایی هستند که توسط گیاهان دیگری از همین نوع هستند. این بدان معنی است که تا زمانی که آنها را از گونه های دیگر جدا نگه دارید. آنها سال به سال به تولید این نوع ادامه می دهند. هیبریدها بذرهایی هستند که حاصل تلاقی دو گونه هستند. معمولاً دانه های ذخیره شده از هیبریدها گیاهانی مشابه گیاه مادر تولید نمی کنند.

هیبریدهای ذرت شیرین تنها گونه های هیبریدی هستند که ما در SESE حمل می کنیم. ما در organic-agri چند ذرت شیرین ترکیبی داریم. زیرا برخی از کشاورزان و باغداران بازار که دانه ما را خریداری می کنند. یکنواختی و قابلیت اطمینان این هیبریدها را ترجیح می دهند. با این حال، آنها برای ذخیره دانه مناسب نیستند.

عنوانبذر
نویسندهیگانه صالحیان
دپارتماناوج شید
تعداد کلمات۱۶۰۷ کلمه
مدت زمان۱۵ دقیقه

باغ خود را برای ذخیره دانه ذرت برنامه ریزی کنید

برخلاف اکثر سبزیجات باغی که به گرده افشانی حشرات متکی هستند، ذرت یک محصول گرده افشانی با باد است. گرده از منگوله های ساقه ذرت به ابریشم ساقه های دیگر توسط باد منتقل می شود. هر ابریشم به یک هسته بالقوه (یک تخمک گیاهی) متصل می شود. اگر تا به حال ذرتی داشته اید که دانه های زیادی تولید نمی کند، به این دلیل است که آنها بارور نشده اند.

دانه ۱کاشت دانه ذرت

بذر - بذر ذرت

بذر – بذر ذرت – بهسازان کشت

هنگامی که چیدمان باغ خود را برنامه ریزی در ارگانیک-اگری می کنید. می خواهید اطمینان حاصل کنید که بذر ذرت که قصد دارید را از آن ذخیره کنید. ۶۰۰ فوت برای استفاده خانگی یا یک مایل برای دانه خالص از سایر گونه ها جدا می شود.

بهترین گیاهان موجود در مزرعه خود را انتخاب کنید!

وقتی دانه را سال به سال ذخیره می کنید، توانایی بهبود واریته را دارید. شما می توانید برای انواع ویژگی های گیاه انتخاب کنید. اگر دانه را از گیاهانی که بهترین عملکرد را دارند ذخیره کنید. می توانید صفاتی مانند طعم، زودرس بودن، مقاومت به بیماری و تحمل به خشکی را انتخاب کنید.

اجازه دهید بذر ذرت شما کاملا رشد کند و بالغ شود

هنگام برداشت دانه ۲ ذرت ضروری است که ذرت کاملاً بالغ شده و روی گیاه خشک شود. پوسته و ساقه آن باید کاغذی و قهوه ای باشد. ابریشم ها باید خشک و قهوه ای باشند. هنگام برداشت، مغزها باید سفت و خشک شوند. شما نباید بتوانید آنها را با یک وسیله کوچک سوراخ کنید. دانه های ذرت شیرین باید ظاهری چروکیده داشته باشند.

نکته هایی برای برداشت کردن دانه های خود که باید رعایت شود

شما می‌خواهید اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی برای حفظ تنوع ژنتیکی در هنگام برداشت بذر صرفه جویی می‌کنید. حداقل ۵۰۰ دانه از حداقل ۱۰ درصد گیاهان را ذخیره کنید تا قدرت و تنوع ژنتیکی واریته حفظ شود.

دانه ۲برداشت دانه ذرت

بذر - بذر ذرت

بذر – بذر ذرت -ارگانیک اگری

ذرت های خود را خشک کنید تا برداشت بهتری داشته باشید!

بیشتر ذرت ها باید بعد از برداشت خشک شوند تا از عدم رشد کپک در انبار اطمینان حاصل شود. شما می خواهید ذرت خود را در جایی دور از نور مستقیم خورشید خشک کنید.

می توانید این کار را به روش های مختلف انجام دهید. یکی از گزینه ها این است که پوسته ها را عقب بکشید اما آنها را جدا نکنید. بذر ذرت ها را می توان به طور جداگانه از پوسته آویزان کرد یا به صورت دسته ها بافته کرد. همچنین می توانید پوسته ها را به طور کامل جدا کرده و لپه ها را در کیسه‌های مشبک آویزان کنید.

ایده خوبی است که هر چند روز یک بار کیسه ها را تکان دهید. تا مطمئن شوید که تمام لپه ها به طور یکنواخت خشک می شوند. در نهایت، می توانید لپه ها را روی یک قفسه یا صفحه نمایش قرار دهید. صفحه نمایش های بزرگ را می توان با استفاده از چوب و سیم مرغ یا پارچه سخت افزاری ساخت.

بذر های خود را با دقت و با توجه به نکات پردازش کنید

پردازش دانه ۳ های ذرت آسان است. برای جدا کردن هسته ها می توانید از دست خود استفاده کنید و آن را روی هسته ها بچرخانید. شما همچنین می توانید از پوسته ذرت استفاده کنید تا این فرآیند برای دستان خود آسان تر شود.

اگرچه ذرت شما فقط برای استفاده از دانه باشد، کاملاً ضروری نیست. می توانید هر گونه چفیه (مواد گیاهی) را از بین ببرید. برای این کار یک پنکه جعبه‌ای را روی صندلی یا چهارپایه قرار دهید که جلوی آن یک سطل قرار دارد. سپس با فن روشن، بذر ذرت خود را داخل سطل بریزید. پنکه باید مواد گیاهی سبک تر را باد کند درحالی که هسته ها در سطل می افتند. ممکن است مجبور شوید چندین بار این کار را انجام دهید تا تمام چفت ها از بین بروند.

دانه های ذرت خود را ذخیره کنید برای واریته سال آینده

هنگامی که دانه های شما کاملا خشک و تمیز شدند، می توانید آنها را در ظروف در بسته نگهداری کنید. شیشه های موجود در ارگانیک-اگری برای این کار خوب عمل می کنند. آنها را در جایی خنک و تاریک نگه دارید تا زمانی که برای فصل آینده آماده شوید!

دانه ۳ذخیره دانه ذرت

بذر - بذر ذرت

بذر – بذر ذرت – ارگانیک اگری

نکاتی برای ذخیره، آزمایش و جوانه زنی بذر بیاموزید.

با استفاده از این هشت مرحله ساده، می توانید دانه را از محصول ذرت خود نجات دهید! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بذر صیفی جات و محصولات آن، این پست مربوط به آن را بررسی کنید.

ذخیره آسان دانه با گرده افشانی بی ‌رویه، ۷ مرحله برای صرفه‌جویی در دانه ذرت، صرفه‌جویی دانه از محصولات دوسالانه.

کشت ذرت شیرین و انواع دستورالعمل های جداسازی آنها

یکی از نکات جالب تابستان خوردن ذرت شیرین تازه است. هیبریدایزرهای ذرت شیرین دائما در تلاش برای توسعه واریته هایی با طعم بهبود یافته هستند. جوانه زنی بذر ذرت، قابلیت نگهداری و سایر ویژگی های مطلوب هستند.

آشنایی با انواع ذرت های شیرین برای کاشت و پرورش

انواع ذرت شیرین بر اساس نوع ژن شیرینی که دارند طبقه بندی در organic-agri می شوند. ویژگی های خاص هر ذرت شیرین به دلایل مختلف برای پرورش دهندگان مختلف جذاب خواهد بود. ژن‌های مختلف ذرت سطوح مختلفی از شیرینی و طعم را برای هر هسته فراهم می‌کنند.

هر نوع دارای الزامات جداسازی خاصی برای اطمینان از کیفیت و طعم بالا است. جداسازی را می توان با فضای فیزیکی یا با زمان های سرسام آور کاشت به دست آورد. در اینجا توضیحات اساسی در مورد انواع بذر مختلف وجود دارد.

انواع دانه ذرت معمولی و شناخت خاصیت و ویژگی های آنها

اینها انواع ذرت قدیمی هستند که ماندگاری محدودی دارند. باید بلافاصله آنها را بچینید و بخورید وگرنه قند آنها به نشاسته تبدیل می شود. (توجه داشته باشید که انجماد فرآیند تبدیل را متوقف می‌کند. بنابراین انجماد بلافاصله پس از چیدن از ریزش قند جلوگیری می‌کند). آنها طعم سنتی بذر ذرت را ارائه می دهند. اما ضرب المثل قدیمی در مورد جوشاندن آب قبل از چیدن ذرت شیرین برای کشت ذرت بسیار مناسب است. پرورش دهندگان حیاط خلوت و سرگرمی، ذرت شیرین را به دلیل طعم و مزه ذرت شیرین کلاسیک آن دوست دارند.

انواع بذر ذرت تقویت شده با شکر (se و se+).

واریته های تقویت شده با شکر در مقایسه با انواع معمولی قند شیرینی بیشتری را در ارگانیک-اگری دارند. از آنجایی که سطح قند بالاتر از انواع سو است، قند پایدارتر است. دانه ها شیرینی خود را برای مدت طولانی تری نسبت به انواع سو حفظ می کنند.

از آنجایی که هسته‌ها نرم ‌تر و لطیف ‌تر هستند، در هنگام چیدن کبود می‌شوند. در هنگام برداشت با احتیاط بیشتری رفتار کنید تا از آسیب جدی جلوگیری شود. تولیدکنندگان بازار و پرورش دهندگان از شیرینی ماندگار همراه با طعم کلاسیک ذرت از انواع تقویت شده شکری قدردانی می‌کنند. بسیاری از واریته‌های see کمترین تعداد روز تا بلوغ بذر را نیز ارائه می‌دهند.

نتیجه گیری در رابطه با کاشت و پرورش دانه ذرت

باغ خود را با نکات باغبانی و راهنمای رشد organic-agri شروع کنید. با تعداد زیادی از انواع ذرت شیرین، انتخاب یکی از آنها می تواند دشوار باشد. مطمئن باشید که تمام انواع دانه های ذرت زمانی که در زمان مناسب چیده شده. و با استفاده از دستورالعمل های جداسازی مناسب رشد می کنند، خوشمزه هستند.

سوالات متداول

  1. چرا ذرت ها باید بعد از برداشت خشک شوند؟
  • زیرا بیشتر ذرت ها باید بعد از برداشت خشک شوند تا از عدم رشد کپک در انبار اطمینان حاصل شود.
  1. ویژگی ذرت های معمولی چیست؟
  • اینها انواع ذرت قدیمی هستند که ماندگاری محدودی دارند و باید بلافاصله آنها را بچینید و بخورید وگرنه قند آنها به نشاسته تبدیل می شود.
  1. ذرت ها بر چه اساسی طبقه بندی می شوند؟
  • انواع ذرت شیرین بر اساس نوع ژن شیرینی که دارند طبقه بندی می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *